Τα ρούχα που δημιουργούν πιο αδύνατη σιλουέτα

Ακόμα και τώρα το καλοκαίρι που όλα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού - στην Ελλάδα το καλοκαίρι μπορούμε να πούμε ότι κρατά και τον Σεπτέμβρη, πάντα υπάρχει τρόπος να καμουφλάρουμε κάπως τα σημεία του σώματός μας που μας αγχώνουν, όσο τα ρούχα λιγοστεύουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο τρόπος για να δείχνουμε ψηλές με cropped παντελόνια

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η λύση βρίσκεται στα φαρδιά ρούχα, τα οποία δε διαγράφουν αλλά αντίθετα πέφτουν πιο μπόλικα στο σώμα και προσθέτουν και ένα πιο χαλαρό και cool στιλ, ταυτόχρονα. Και αυτό γιατί μέσα σε πιο loose ρούχα, το σώμα δείχνει πάντα κάπως μικρότερο δημιουργώντας την αίσθηση μιας πιο αδύνατης σιλουέτας.

Με μια τέτοια επιλογή βέβαια έρχεται πάντα και ο προβληματισμός του ότι αν δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου, θα μας προσθέσουν ακόμα περισσότερους πόντους. Το κόλπο για να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να επιλέξετε ένα μόνο κομμάτι σε φαρδιά γραμμή, συνδυασμένο με κάτι πιο εφαρμοστό.

6 photos

Αν για παράδειγμα σας αγχώνουν τα χέρια και τα μπρατσάκια, μια φαρδιά πουκαμίσα σε συνδαυσμό με ένα πιο στενό παντελόνι από κάτω θα δουλέψει μια χαρά, Αντίστοιχα, αν έχετε θέμα με την περιφέρεια, ένα πιο loose παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πιο στενό top, θα κάνει την ίδια δουλειά.

Τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά

15 photos

Όλο το παιχνίδι γίνεται δηλαδή με τους όγκους των ρούχων και την ισορροπία που θα επιλέξετε να υπάρχει μεταξύ τους. Και μην ξεχνάτε πως αξεσουάρ όπως μια ζώνη ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα (ειδικά σε αποχρώσεις που μακραίνουν το πόδι), βοηθούν πάντα στο να γίνει ακόμα πιο έντονο αυτό το εφέ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ| ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ| LOOSE ΓΡΑΜΜΕΣ| ΦΑΡΔΙΑ ΡΟΥΧΑ| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| ΨΙΛΟΛΙΓΝΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ| ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ
MORE FOR YOU