Πώς θα φορέσουμε δύο δύσκολες χειμωνιάτικες τάσεις

Είναι stylish αλλά διστάζουμε να τις ακολουθήσουμε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
Φωτογ.: galmeetsglam

Πολλά είναι τα trends που θέλουμε να δοκιμάζουμε κάθε σεζόν και ο χειμώνας μας δίνει ακόμα πιο πολλές ευκαιρίες να το κάνουμε με τόσα κομμάτια και τόσο layering που μπορούμε να δημιουργήσουμε. 

Πολλές φορές όμως όσο κι αν μας αρέσει μία τάση, μπορεί να διστάσουμε επειδή νομίζουμε πως δεν θα την υπσοτηρίξουμε σωστά. Για παράδειγμα, τα δύο trends που θα δείτε παρακάτω είναι κάποια που προσωπικά και εγώ θα ήθελα να φοράω πιο συχνά αλλά δεν το κάνω, σκέφτομαι όμως πως θα έπρεπε.

Το πρώτο είναι ένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα ένα είδος καπέλου, το οποίο έτσι κι αλλιώς επιλέγουμε δύσκολα για τα looks μας αν και δεν θα έπρεπε.

6 photos

Εγώ θέλω να σας μιλήσω για τα berets, τα αγαπημένα καπέλα των Γαλλίδων για ένα ωραίο και πολύ laidback στιλ. Μπορεί εμείς να μην τα έχουμε συνηθίσει παραπάνω photo gallery όμως θα βρείτε αρκετές ιδέες για να τα συνδυάσετε.

6 photos

Το δεύτερο είναι τα metallics. Μπορεί να μας φαίνονται πολύ flashy για πρωί και να τα έχουμε συνδυάσει αποκλειστικά με party looks, αν τα επιλέξουμε όμως σε μικρές δόσεις μπορούμε κάλλιστα να τα φορέσουμε ακόμη και στο γραφείο. Δείτε μερικά looks στην photo gallery που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Τα παπούτσια που χρειαζόμαστε για τον Δεκέμβριο

12 photos

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα metallics είναι μεγάλη τάση και στα παπούτσια και όλες αξίζει να έχουμε ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή μας, ειδικά τώρα τον Δεκέμβριο που το ντύσιμό μας είναι πιο festive.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΑΞΕΣΟΥΑΡ| METALLICS| LAIDBACK ΣΤΙΛ| BERETS
MORE FOR YOU