Τα fashion pieces που πρέπει να αποφεύγουμε όταν καλοκαιριάζει

Υπάρχουν κομμάτια που καλό είναι να αποφεύγουμε να τα φοράμε ή να τα κρατάμε, αφού δεν είναι και τόσο καλά για το σώμα μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Μία από τις πιο διαδεδομένες απόψεις - η οποία μάλιστα ισχύει κιόλας, είναι ότι πολλές φορές, το στιλ απαιτεί ορισμένες θυσίες. Η παροιμία "μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος" άλλωστε πρέπει να έχει και κάποια βάση και όπως θα δείτε παρακάτω, πρόκειται για μεγάλη αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα: Το λάθος που μπορεί να χαλάσει τη μαρινιέρα μας

9 photos

Τώρα όμως ειδικά που βρισκόμαστε και στην καρδιά της άνοιξης και βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλό είναι να αποφεύγουμε να τα φοράμε ή να τα κρατάμε, αφού δεν είναι και τόσο καλά για το σώμα μας.

6 photos

Στη gallery παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια είναι αυτά, καθώς και με τι μπορούν να αντικατασταθούν - μέχρι να έρθει το φθινόπωρο, τουλάχιστον.

6 photos

Όσο για μερικά ακόμα στιλιστικά λάθη που μπορεί να κάνουμε και να χαλάνε κάπως τις εμφανίσεις μας, μην παραλείψετε να δείτε την παρακάτω gallery ώστε να τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας - από το να προσθέτουμε μια ζώνη όταν μοιάζει περιττή μέχρι το πώς διαλέγουμε τα outfits μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΝΟΙΞΗ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ| ΣΤΙΛ| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ TIPS| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
MORE FOR YOU