Ένας κανόνας για τις μέρες που φοράμε κόκκινα την Άνοιξη

Η πιο γοητευτική απόχρωση ταιριάζει απόλυτα και στην άνοιξη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Για το κόκκινο χρώμα σας έχω μιλήσει πολλές φορές μιας και, εκτός από το κλασικό κλισέ ότι πρόκειται για το χρώμα του πάθους, είναι και η απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή, είτε κοκκινομάλλα.

5 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές

10 photos

Ακόμα και αυτή η πασπαρτού απόχρωση όμως έχει αρκετούς τρόπους και πολλά tips για να φορεθεί σωστά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό, και σήμερα θα σας μιλήσω για μια λεπτομέρεια που μπορείτε να έχετε κατά νου, τώρα που διανύουμε άνοιξη.

Ποια είναι αυτή; Το να επιλέγετε λίγο πιο βαθιά απόχρωση – και όμως. Αυτό το βαθύ κόκκινο του κρασιού είναι τέλεια επιλογή για να φορέσουμε τώρα, είτε πρόκειται για αμάνικα tank tops είτε για αέρινα φορέματα, αφήστε που ταιριάζει υπέροχα με οποιοδήποτε τζιν κομμάτι.

Δοκιμάστε το λοιπόν τώρα όσο έχουμε ακόμα άνοιξη και προετοιμάστε το πεδίο για τα πιο φωτεινά κόκκινα και κοραλλί που θα φορέσετε το καλοκαίρι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
MORE FOR YOU