Μία απλή κίνηση για το πιο διακριτικό sex appeal

Ας βάλουμε λίγη γοητεία στην Κυριακή μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Η γοητεία είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα και, κατά τη γνώμη μου, μπορεί να κρύβεται στα πιο απλά looks. Δεν χρειάζονται υπερβολές δηλαδή για να βάλουμε λίγο sex appeal στην εμφάνισή μας, το μυστικό πολλές φορές μπορεί να κρύβεται σε μία μόνο κίνηση.

Ακόμα λοιπόν κι όταν επιλέγουμε το πιο απλό και casual σύνολο, υπάρχουν κινήσεις και λεπτομέρειες που θα μας δώσουν και λίγη έξτρα θηλυκότητα χωρίς προσπάθεια. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι το να "ρίξουμε" λίγο τον έναν ώμο από το πουκάμισο ή το top μας, ώστε να αφήσουμε να αποκαλυφτεί ελάχιστα ένα lingerie κομμάτι που φοράμε από μέσα.

Η τάση άλλωστε με τα lingerie pieces που φαίνονται μέσα από τα ρούχα συνεχίζεται και φέτος και είναι ό,τι πιο εύκολο μπορούμε να επιλέξουμε για να γοητεύσουμε. Μπορεί να είναι από ένα απλό δαντελένιο bustier μέχρι ένα λεπτό top τύπου camisole σε μαύρο χρώμα. Η αντίθεση που θα κάνει με ένα χαλαρό πουκάμισο ή ένα αθλητικό top είναι και αυτό που θα μας χαρίσει το πολυπόθητο sexy twist που όλες μας θέλουμε - χωρίς υπερβολές όμως.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: LINGERIE TREND| WEEKEND STYLE
MORE FOR YOU