Το ντύσιμο που αποφεύγουμε αλλά είναι τόσο chic

Μια λεπτομέρεια που ήρθε καιρός να βάλουμε στο στιλ μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Η λογική των total looks μας αρέσει γενικότερα, αφού ένα σύνολο με κομμάτια σε ακριβώς ίδιες ή παραπλήσιες αποχρώσεις είναι πάντα αρκετά κολακευτικό για τη σιλουέτα μας.

Τις περισσότερες φορές όμως, αυτό που κάνουμε όλες – και εγώ η ίδια όταν σας προτείνω πώς να φορέσετε ένα μονόχρωμο outfit, είναι να το ολοκληρώνουμε με αξεσουάρ σε εντελώς διαφορετικό χρώμα ώστε να «σπάσουμε» το monochrome στιλ και να δημιουργήσουμε ένα κοντράστ.

Μήπως λοιπόν έχει έρθει η ώρα για ένα μικρό twist, έτσι για αλλαγή; Σήμερα ας πούμε μπορούμε να τολμήσουμε να ταιριάξουμε ακόμα και την τσάντα ή τα παπούτσια με το μονόχρωμο ντύσιμό μας, ώστε να δημιουργήσουμε το πιο αρμονικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν το χρώμα που έχετε επιλέξει είναι το μαύρο ή και κάποιο αρκετά πιο έντονο, μη φοβηθείτε να το βάλετε σε όλο το outfit σας. Εξάλλου μπορείτε πάντα να το «σπάσετε» λίγο με τη βοήθεια των κοσμημάτων που θα φορέσετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ OUTFITS| ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ LOOKS| STREET STYLE| MONOCHROME LOOKS| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| TOTAL LOOKS
MORE FOR YOU