Το πιο εύκολο ρούχο για άνετα Friday looks

Κλασική επιλογή με ένα twist.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Μιλάμε συχνά για τα ψηλόμεσα παντελόνια, τόσο γιατί είναι ένα υπέροχο στιλ που αξίζει να εντάσσουμε στα looks μας όσο και γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η ιδέα ότι δεν είναι πολύ κολακευτικά.

Όπως έχουμε ξαναπεί, σχεδόν κάθε κομμάτι μπορεί να δείξει όμορφο ανεξάρτητα από τη σιλουέτα μας, αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές αλλά και να γνωρίζουμε μερικά χρήσιμα tips ώστε να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα. Τα ψηλόμεσα παντελόνια δεν αποτελούν εξαίρεση αφού παρά την πεποίθηση ότι κολακεύουν μόνο γυναίκες με αναλογίες μοντέλου, η αλήθεια είναι ότι μπορούν να δείξουν υπέροχα σε αρκετές σιλουέτες, αφού είναι και τα κομμάτια που κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά.

Style guide: Πώς θα φορέσουμε σωστά το ψηλόμεσο τζιν

9 photos

Θυμηθείτε στην παραπάνω gallery μερικά tips για να δείχνει πιο κολακευτικό το ψηλόμεσο παντελόνι σας και εντάξτε το στο σημερινό σας ντύσιμο για να έχετε το πιο χαλαρό και κομψό outfit που θα σας βολέψει από το πρωί στη δουλειά μέχρι την έξοδο για Friday drinks.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ| STREET STYLE| HIGH WAISTED| ΑΝΕΤΑ LOOKS
MORE FOR YOU