Το αξεσουάρ με τη διπλή χρήση που θα σας ενθουσιάσει

Το αγαπάμε γιατί μας χαρίζει άλλο στιλ κάθε φορά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 20 Μαΐου 2017
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Νομίζω μέχρι τώρα έχετε καταλάβει σε τι βαθμό αγαπάμε τα φουλάρια και τα μαντήλια, αφού είναι από τα πιο πρακτικά και όμορφα κομμάτια που μπορούμε να εντάξουμε στο στιλ μας και μάλιστα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Αυτό το κόλπο με το φουλάρι το έχετε δοκιμάσει; 

Συνήθως εδώ βλέπουμε έναν νέο τρόπο για να τα φορέσουμε κάθε φορά, σήμερα όμως μιας και είναι Σάββατο και νιώθουμε όλες λίγο πιο χαλαρές, προτείνω να το πάμε ένα βήμα πιο πάνω και να το φορέσουμε σε διπλή εκδοχή, αφού ένα φουλάρι μπορεί να φορεθεί για παράδειγμα και ως αξεσουάρ στα μαλλιά αλλά και να στολίσει με τον πιο ωραίο τρόπο την τσάντα μας.

Θυμηθείτε εδώ μία άλλη εναλλακτική που μπορείτε να φορέσετε αντί για το κλασικό φουλάρι

9 photos

Ή δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε ένα μαντήλι με πολλούς ακόμη διαφορετικούς τρόπους

9 photos

Μη διστάσετε να το βάλετε στα looks σας σε μεγαλύτερες δόσεις, παίρνοντας έμπνευση από τις galleries από πάνω. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και με ένα απλό τζιν παντελόνι και ένα λευκό T-shirt να κυκλοφορείτε όλη μέρα, τα μαντήλια και τα φουλάρια που θα προσθέσετε θα απογειώσουν το ντύσιμό σας και θα το κάνουν να δείχνει πολύ πιο κομψό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΞΕΣΟΥΑΡ| ΦΟΥΛΑΡΙ| ΜΑΝΤΗΛΙ| ΧΑΛΑΡΑ LOOKS| WEEKEND STYLE| ΑΝΕΤΑ LOOKS
MORE FOR YOU