Το ρούχο που θα βολέψει όλα τα πολυάσχολα κορίτσια σήμερα

Έχετε κανονίσει μετά τη δουλειά; Βρήκαμε πώς θα δείχνετε stylish.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η μέση της εβδομάδας συνήθως μας βρίσκει με γεμάτο πρόγραμμα και αρκετές υποχρεώσεις - το Σαββατοκύριακο αργεί κάπως ακόμα, επομένως πάντα υπάρχει ανάγκη και να τα προλάβουμε όλα και να δείχνουμε stylish.

Αυτό μπορεί φυσικά να επιτευχθεί επιλέγοντας κομμάτια που ξέρουμε ότι είναι κάπως πασπαρτού και μπορούν να φορεθούν τόσο στη δουλειά το πρωί όσο και πιο αργά μέσα στη μέρα, είτε έχουμε επιλέξει να βγούμε με φίλους είτε έχουμε κάποιο επίσημο κάλεσμα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, μια φούστα με πιέτες είναι από τα κομμάτια εκείνα που μπορούν να φορεθούν πραγματικά σε κάθε περίσταση, καλύπτει δηλαδή πλήρως όλα τα παραπάνω και μας χαρίζει και υπέροχο, θηλυκό στιλ.

12 photos

Δοκιμάστε να τη συνδυάσετε με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι τακούνια, εάν πρέπει να τηρήσετε κάποιο dress code στη δουλειά, διαφορετικά φορέστε τη με τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και ένα jacket για πιο ροκ και ανέμελο αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΟΥΣΤΑ| ΦΟΥΣΤΕΣ| PLEATED SKIRTS| STREET STYLE| ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ
MORE FOR YOU