Το αξεσουάρ που φοριέται και με ήλιο και με συννεφιά

Δύο τρόποι για να το αξιοποιήσετε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Δεν έχει σημασία που τις τελευταίες μέρες ο καιρός μας παίζει παιχνίδια, υπάρχει ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί ακόμα και με συννεφιά και μάλσιτα όχι με τον αναμενόμενο τρόπο.

Τα γυαλιά ηλίου λοιπόν, το πολύ αγαπημένο αυτό αξεσουάρ, εκτός από τον προφανή σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το να μας προστατεύουν από τον ήλιο και να μας χαρίζουν και έναν αέρα μυστηρίου, μπορούν να φανούν χρήσιμα και με έναν διαφορετικό τρόπο.

Δείτε στη gallery τα 5 εύκολα tips για να διαλέγετε σωστά γυαλιά ηλίου

6 photos

Αν λοιπόν ο ήλιος κρύβεται και θεωρείτε πως τα γυαλιά δεν είναι και τόσο απαραίτητο να τα φορέσετε, μπορείτε να κάνετε την πιο μικρή αλλά θαυματουργή κίνηση που θα κάνει το ντύσιμό σας να δείξει πιο cool και χαλαρό στη στιγμή. Αυτή δεν είναι άλλη από το να τα στερεώσετε στο top σας - προσοχή μόνο να μην φοράτε πολύ ανοιχτό ντεκολτέ γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κομψό. Κατά τ' άλλα, με αυτό το μικρό κόλπο, το look σας θα δείξει αυτόματα πιο ανέμελο. 

12 photos

Και επειδή οι μέρες που η συννεφιά δεν θα υπάρχει καν στο σενάριο πλησιάζουν, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα ώστε να είστε προετοιμασμένες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΞΕΣΟΥΑΡ| ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ| ΠΡΩΙΝΑ LOOKS| ΠΡΩΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ| STREET STYLE| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ
MORE FOR YOU