Η πιο άνετη επιλογή όταν κάνει και κρύο και ζέστη

Ο καιρός μας παίζει παιχνίδια αυτές τις μέρες.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με τις εναλλαγές του καιρού και τις καλοκαρινές μπόρες, κάτι που σημαίνει ότι η υγρασία, η ζέστη αλλά και η ψύχρα πρέπει κάπως να αντιμετωπιστούν μέσα από το ντύσιμό μας.

Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε καθημερινά είναι να βρούμε το ρούχο που δεν θα μας κάνει να ταλαιπωρηθούμε από τη ζέστη αλλά θα μας κρατήσει και κάπως ζεστές σε περίπτωση που χαλάσει προσωρινά ο καιρός ή πιάσει βροχή και αέρας, όπως γίνεται τις τελευταίες μέρες.

Τα σωστά ρούχα για να δείχνουμε κομψές στη ζέστη

15 photos

Τα καλύτερα υφάσματα που μπορούμε να επιλέξουμε για αυτόν τον σκοπό είναι φυσικά τα βαμβακερά αλλά και τα σατέν ή μεταξωτά, μία πολύ πιο κομψή εναλλακτική δηλαδή που δεν θα μας κάνει να νιώθουμε ζέστη και ταυτόχρονα θα μας χαρίσει στιλ. Φορέστε ένα κομμάτι από αυτό το υλικό μαζί με ένα πιο casual item, ώστε να υπάρχει ισορροπία ειδικά αν πρόκειται για πρωινό ντύσιμο και θα έχετε ένα υπέροχο chic σύνολο για την σημερινή ημέρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΑΤΕΝ ΥΦΑΣΜΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ LOOKS| STREET STYLE| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ| ΑΝΕΤΑ LOOKS
MORE FOR YOU