Προλαβαίνουμε ακόμα να φορέσουμε αυτό το trend

Πριν πιάσει για τα καλά ο καύσωνας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Οι τάσεις του χειμώνα μπαίνουν σιγά σιγά στη ντουλάπα όσο καλοκαιριάζει. εκτός από εκείνες που μπορούμε ακόμα να τις φορέσουμε με αυτόν τον καιρό.

Η λογική του dress over pants φορέθηκε πολύ όπως είδαμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αφού ήταν το πιο έξυπνο και πρωτότυπο layering που μπορούσαμε να κάνουμε. Και που μπορούμε ακόμα για λίγο να κάνουμε, όσο συνεχίζει ο καιρός να συνδυάζει βροχή και ψύχρα μαζί με ήλιο και ζέστη.

Συνδυάστε λοιπόν ένα ανάλαφρο και λεπτό slip dress με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και εντυπωσιάστε για ακόμα μία φορά με αυτόν τον απλό αλλά ιδιαίτερα fashion forward τρόπο.

9 photos

Αν όλο αυτό σας φαίνεται βέβαια υπερβολικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο κομμάτι για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας με εξίσου stylish τρόπο, το οποίο και αυτό σε λίγο καιρό με τον καύσωνα δεν θα μπορούμε να το φοράμε. Προσθέστε λοιπόν ένα ανάλαφρο κιμονό στο look σας και δώστε την απαραίτητη ζωντάνια και κίνηση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: LAYERING| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| LINGERIE TREND| SLIP DRESS| DRESS OVER PANTS
MORE FOR YOU