Δύο διαφορετικά κομμάτια που δείχνουν πολύ stylish μαζί

Κάνουμε το πιο ωραίο layering με κοσμήματα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να φορέσουμε τα κοσμήματά μας, δίνοντας άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά και κάνοντας ενδιαφέροντες και μοντέρνους συνδυασμούς!

Σήμερα αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσουμε όλες έχει να κάνει με το κλασικό και αγαπημένο trick του να συνδυάζουμε πολλά κοσμήματα στον λαιμό, η διαφορά όμως είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε όχι μόνο με παρόμοια σχέδια αλλά και με αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα:
Τα τρία σχέδια στα σκουλαρίκια που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα

Μια καλή ιδέα που θα δημιουργήσει και ένα look ανάμεσα στο θηλυκό και το πιο edgy, είναι να συνδυάσετε ένα το αξεσουάρ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας τον περασμένο χειμώνα και δεν είναι άλλο από το choker μαζί με ένα πιο λεπτεπίλεπτο και elegant κρεμαστό για τον λαιμό.

Διαβάστε ακόμα:
Ταιριάζουμε τα πιο ωραία κοσμήματα με off the shoulders tops

9 photos

Ιδανικά, αυτόν τον συνδυασμό μπορείτε να τον φορέσετε μαζί με ένα strapless ή off the shoulders top, το κατάλληλο δηλαδή σχέδιο που θα αφήσει αρκετό χώρο ελεύθερο ώστε να αναδειχτούν τα κοσμήματά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΣΜΗΜΑ| ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| LAYERING| CHOKER| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU