Θυμάστε το μυστικό για το πιο σωστό ντύσιμο;

Ναι, έχει να κάνει με το χρώμα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία που παίζουν τα χρώματα στα ρούχα που επιλέγουμε, καθώς από εκεί εξαρτάται το πόσο «ήσυχο» ή όχι θα είναι το look μας.

Όταν λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να έχουμε ένα outfit που θα μας βγάζει μια ηρεμία, μια clean αισθητική και μια αρμονία στο σύνολο, το μυστικό είναι να κινούμαστε σε αποχρώσεις που μοιάζουν μεταξύ τους.

Κάτι σαν τη λογική του ton sur ton που ξέρετε πόσο μου αρέσει και σας την προτείνω συχνά. Επομένως, αν σήμερα επιλέξετε, για παράδειγμα, να φορέσετε ένα παντελόνι σε μπλε χρώμα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα top που θα κινείται σε κοντινό τόνο, είτε πιο ανοιχτό είτε πιο σκούρο.

Ton sur ton: Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή της μονοχρωμίας

9 photos

Πάνω σε αυτή τη λογική μπορείτε να παίξετε με διάφορα χρώματα, ανάλογα με το πόσο έντονο και bold θέλετε να είναι το αποτέλεσμα. Θα δείτε και μόνες σας πόσο κομψή θα δείχνει η εμφάνισή σας και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ LOOKS| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| TON SUR TON| ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ| ΚΟΜΨΑ ΣΥΝΟΛΑ
MORE FOR YOU