Το trick που θα μπερδέψει τους γύρω σας

Και θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Πριν λίγες μόνο μέρες είδαμε ένα είδος ντεκολτέ που ταιριάζει αρκετά στις πιο πετίτ σιλουέτες με λιγότερες καμπύλες. Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε πώς μπορείτε να το ακολουθήσετε ακόμα κι αν διαθέτε λίγο πιο juicy φιγούρα, στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε την ψευδαίσθηση που μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα, συνδυάζοντας ένα top με βαθιά λαιμόκοψη ή ακόμα και ένα ελαφρύ σακάκι ή blazer, με ένα κομμάτι από μέσα το οποίο θα είναι σχεδόν στο χρώμα του δέρματος - μπορεί να είναι ένα cropped top ή ένα bralette. Από μακριά θα νομίζουν όλοι ότι το έχετε παραλείψει, με μια δεύτερη ματιά όμως θα καταλάβουν το style trick σας.

9 photos

Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε και μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω photo gallery, η συγκεκριμένη λαιμόκοψη είναι ένα μεγάλο trend που ταιριάζει σε μικρότερο στήθος, αλλά όπως είπα και στην αρχή, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να το δοκιμάσουμε όλες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: NUDE ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΒΑΘΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ| ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ| ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ| ΠΕΤΙΤ ΣΙΛΟΥΕΤΑ| ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
MORE FOR YOU