Θυμάστε τον γενικό κανόνα για chic looks;

Η ισορροπία είναι το παν.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
Angelica Blick

Ακόμα και το καλοκαίρι που όλα γίνονται κάπως πιο έντονα και bold, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε ώστε το ντύσιμό μας να παραμένει κομψό και να μη δείχνει πολύ φορτωμένο.

Όταν για παράδειγμα επιλέγουμε ένα κομμάτι με έντονα χρώματα, μοτίβα ή patterns, είναι σημαντικό να κρατάμε μία σχετική ισορροπία στο σύνολο, συνδυάζοντάς το με ρούχα και αξεσουάρ σε μονόχρωμο στιλ και πιο απλές γραμμές.

Αν δηλαδή έχετε επιλέξει ένα εντυπωσιακό κιμονό με έντονα prints, καλό είναι από μέσα να φοράτε κομμάτια σε basic γραμμές και χρώματα, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ busy. Από την άλλη βέβαια, εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μεγαλύτερο statement μέσα από τα ρούχα σας, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να φορέσετε παραπάνω κομμάτια με πιο bold χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα
Οι κανόνες του ethnic ντυσίματος  

12 photos

Το έθνικ ντύσιμο είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού και μάλιστα είναι από τις τάσεις που μπορούμε να πούμε ότι επιβάλλουν και μια μικρή υπερβολή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: CHIC ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ| ΚΟΜΨΟ LOOK| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ| CHIC ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU