Κάνουμε layering στα κοσμήματα όπως οι fashion experts

Στιλ στο λεπτό, κυριολεκτικά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Γνωρίζετε καλά πόσο σημαντικά θεωρώ τα αξεσουάρ γενικότερα για τις εμφανίσεις μας, αφού δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος για να προσθέσουμε αυτό το κάτι που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν.

Αυτό προτείνω να κάνετε και σήμερα λοιπόν. Όποιο σύνολο κι αν επιλέξετε, οποιοδήποτε top κι αν σκεφτείτε να φορέσετε, ακόμα και με το μαγιό σας που λέει ο λόγος, αφιερώστε 2-3 λεπτά παραπάνω ώστε να δημιουργήσετε έναν ωραίο συνδυασμό, είτε από κολιέ στον λαιμό είτε από διάφορα bracelets στο χέρι σας.

Πρόκειται για τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για να κάνετε το στιλ σας λίγο πιο ενδιαφέρον και να δώσετε ένα extra twist που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τα ρούχα σας.

Έτσι θα φοράμε τα κοσμήματά μας για το υπόλοιπο καλοκαίρι

9 photos

Και σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το look σας ακόμα πιο ιδιαίτερο, θυμηθείτε εδώ την τάση του να φοράμε τα κοσμήματά μας... ανάποδα, υιοθετώντας ένα από τα πιο hot trends που θα κάνει όλα τα βλέματα να κάνουν focus στην πλάτη μας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΣΜΗΜΑ| ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ| ΚΟΛΙΕ| ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ| WEEKEND STYLE| LAYERING ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
MORE FOR YOU