Απλότητα, κομψό στιλ και έντονο μαύρισμα με ένα ρούχο

Το έχουμε όλες, ας το φορέσουμε σήμερα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Χθες σας μίλησα για το μαύρο χρώμα, μια επιλογή που το καλοκαίρι φαντάζει όχι και τόσο κατάλληλη αλλά τελικά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση χωρίς να δείχνει εντελώς αταίριαστη. Σήμερα θα πούμε για το αντίθετο.

To look που θα προκαλέσει εντύπωση σήμερα

Πρόκειται φυσικά για το λευκό χρώμα, την πιο αναμενόμενη αλλά και εγγυημένη λύση για εμφανίσεις που μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα πιο μαυρισμένες και sexy τώρα το καλοκαίρι. Από το κλασικό λευκό T-shirt μέχρι ένα αέρινο φόρεμα, οι λευκές αποχρώσεις είναι το κλειδί για να πιάσουν τόπο οι ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας μας.

Εκτός από το λευκό βέβαια, υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις που μπορούν να κάνουν το μαύρισμά σας να αναδειχτεί εξίσου έντονα.

Αν έχετε μαυρίσει έστω και λίγο φορέστε αυτό

9 photos

Όπως είχαμε πει λίγο καιρό πριν, ρούχα σε dusty pink τόνο ταιριάζουν τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και δίνουν έναν θηλυκό χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικά girly.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ| ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| ΛΕΥΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ| DUSTY PINK
MORE FOR YOU