Ο συνδυασμός που εντυπωσιάζει χειμώνα - καλοκαίρι

Το λευκό και το μαύρο δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Το καλοκαίρι μας αρέσει γιατί, εκτός από το ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά κομμάτια για το ντύσιμό μας, υπάρχουν πάντα επιλογές κλασικές και σίγουρες που μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση, όπως ακριβώς και τον χειμώνα.

Το αγαπημένο black & white είναι μία από αυτές, αφού είναι ο safe συνδυασμός που και σε όλες μας ταιριάζει και μπορεί να δείξει super chic σε κάθε ώρα και περίσταση. Και πρόκειται και για δύο χρώματα που κατά 99% όλες έχουμε στη ντουλάπα μας.

9 photos

TIPS

Προσθέστε μια έντονη πινελιά όπως ένα χρωματιστό φουλάρι ή μια τσάντα σε έντονη απόχρωση, για να κάνετε το ασπρόμαυρο look σας πιο κατάλληλο για το πρωί.

Πειραματιστείτε με τις γραμμές και τα κοψίματα ώστε να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον. Ένα παντελόνι σε στιλ culottes ή ένα cropped top είναι ωραίες και εύκολες λύσεις.

Για πιο αρμονικό και chic αποτέλεσμα ταιριάξτε και τα αξεσουάρ σας με αυτούς τους τόνους. Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα ή μία λευκή τσάντα πάντα βοηθούν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ| ΚΟΜΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| CHIC ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU