Το μυστικό για να δείχνουμε κομψές με oversized ρούχα

Το κλειδί είναι η ισορροπία.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Ποια δεν αγαπάει ένα φαρδύ πουλόβερ ή μία loose και πολύ cozy ζακέτα, ειδικά τώρα που πιάνει το κρύο; Όλες μας, νομίζω. Αυτό όμως που όλες σκεφτόμαστε είναι πώς θα γίνει να δείχνουμε λεπτεπίλεπτες και κομψές φορώντας τα, ειδικά αν είμαστε πιο πετίτ και δε διαθέτουμε ύψος μοντέλου.

Το μυστικό για να δείχνουμε ωραίες με τέτοια κομμάτια δεν είναι αλλο από το να τα συνδυάζουμε με κάτι λίγο πιο στενό, είτε στο επάνω είτε στο κάτω μέρος, ανάλογα με το ρούχο που έχουμε επιλέξει σε loose στιλ.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να φορέσετε ένα oversized πουλόβερ ή φούτερ, καλό είναι να το συνδυάσετε με ένα πιο στενό παντελόνι ή μία φούστα τύπου pencil, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη ισορροπία. Αντίστοιχα, αν φορέσετε μία μάξι φούστα αέρινη ή ένα τζιν σε boyfriend στιλ, καλό είναι να συνδυαστεί με ένα πιο tight κομμάτι στο επάνω μέρος - και ένα ωραίο jacket ή blazer ριγμένο χαλαρά στους ώμους, για να ολοκληρωθεί το cool ντύσιμο που είναι και ο στόχος.

Διαβάστε ακόμα:

Το signature look για τις αρχές φθινοπώρου

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: BOYFRIEND JEANS| OVERSIZED ΠΟΥΛΟΒΕΡ| OVERSIZED SWEATER| ΦΑΡΔΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ| ΦΑΡΔΥ ΤΟΠ
MORE FOR YOU