Ξεκινάμε τον μήνα με το πιο σωστό fashion tip

Το οποίο έχει να κάνει με τα χρώματα που φοράμε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Μιας και σήμερα υποδεχόμαστε έναν ακόμα πιο φθινοπωρινό μήνα – στο πλαίσιο του οποίου θα φροντίσουμε να «παίξουμε» ακόμα περισσότερο με το στιλ μας, νομίζω θα ήταν ωραία να αρχίσουμε τη μέρα μας με ένα «κοινό μυστικό» για εύκολο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ton sur ton: Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή της μονοχρωμίας

9 photos

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να δείξουμε αμέσως κομψές, καλοντυμένες και προσεγμένες είναι να επιλέξουμε το ίδιο χρώμα σε όλα μας τα ρούχα. Δεν είναι απλά  επειδή αγαπώ ιδιαίτερα τα μονόχρωμα σύνολα και τα total looks αλλά πρόκειται για μία κοινή αλήθεια: το ντύσιμο σε μία all over απόχρωση είναι το μυστικό για εμφανίσεις δυναμικές, με άποψη και ιδιαίτερα chic χαρακτήρα.

Επειδή όμως σίγουρα ο περισσότερος κόσμος ενδέχεται να το θεωρεί βαρετό και κάπως φλατ, ο τρόπος για να κάνετε ένα total look να δείξει πολύ πιο ενδιαφέρον είναι να επιλέξετε μεν ένα βασικό χρώμα αλλά να ταιριάξετε κομμάτια σε διαφορετικούς τόνους αυτής της απόχρωσης.

Διαβάστε ακόμα:
5 tips για εσάς που λατρεύετε το total black

6 photos

Έτσι το τελικό ντύσιμο θα δείχνει κάπως layered και ντεγκραντέ και θα είναι πολύ πιο «ζωντανό» από το να φοράγατε την ίδια ακριβώς απόχρωση από πάνω ως κάτω.

Δοκιμάστε το και… καλό μήνα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ| ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ| ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ LOOKS| TOTAL LOOK| ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΣΥΝΟΛΑ| MONOCHROME LOOKS
MORE FOR YOU