Το κόλπο για να φορέσουμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό τζιν

Το μυστικό κρύβεται στα σωστά παπούτσια.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Το τζιν παντελόνι είναι διαχρονικό και παντός καιρού, μπορεί να φορεθεί δηλαδή σε κάθε εποχή και περίσταση, μερικές φορές όμως πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές.

Τα cropped jeans για παράδειγμα, επειδή το μήκος τους φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, θεωρούνται κάπως πιο καλοκαιρινά, υπάρχει όμως ένα στιλ παπουτσιού που μας επιτρέπει να τα φοράμε ακόμα και με πολικές θερμοκρασίες.

Τα μποτάκια που φοράνε όλες οι fashion influencers

12 photos

Ποια είναι αυτά; Τα ankle boots! Από τα πιο απλά που είναι τα μαύρα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα όπως εκείνα σε μεταλλιζέ απόχρωση ή με κάποιο περίτεχνο μοτίβο όπως τα embroidered booties με patterns που θυμίζουν κεντήματα, τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι ή και λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι ιδανικά για να ταιριάξετε με αυτά τα cropped jeans σας.

Οι μπότες που κολακεύουν τα πόδια

6 photos

Extra tip: Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κρυώσετε μπορείτε να προσθέσετε από μέσα είτε ένα λεπτό καλσόν σε μαύρη απόχρωση είτε ένα ζευγάρι καλτσάκια με κάποια ωραία λεπτομέρεια που θα τραβήξει την προσοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΛΣΟΝ| BOOTIES| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΜΠΟΤΑΚΙΑ| CROPPED JEANS| METALLIC BOOTIES
MORE FOR YOU