Ένα κόλπο για τις μέρες που δεν σας αρέσει η μπλούζα σας

Δε σας εμπνέει η μπλούζα που βάλατε σήμερα; Υπάρχει λύση.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Σε όλες μας έχει τύχει να φύγουμε από το σπίτι χωρίς να μας αρέσει ιδιαίτερα ένα ρούχο που φορέσαμε, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε καλά την υπόλοιπη μέρα και να χάνουμε λίγο από την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό όμως είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα, ειδικά άμα αποφασίσουμε να αξιοποιήσουμε τα αξεσουάρ που διαθέτουμε και μπορούν να «σώσουν» ένα outfit.

Αν για παράδειγμα μια μέρα δεν σας αρέσει η μπλούζα ή το φόρεμα που έχετε φορέσει, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε ένα μακρύ μεταξωτό φουλάρι ή ένα κασκόλ, το οποίο θα το φορέσετε ανοιχτό και ριγμένο μπροστά, ώστε να καλύπτει το outfit σας και ταυτόχρονα να δίνει ένα πιο ωραίο twist. 

9 photos

Extra tip: Για τις μέρες που όντως δεν βρίσκετε τι να φορέσετε, η πιο safe επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε δεν είναι άλλη από την κλασική μαρινιέρα, ένα κομμάτι πασπαρτού που φοριέται το ίδιο εύκολα τον χειμώνα όπως και το καλοκαίρι και είναι πάντα μια λύση για να δείχνουμε σαν κομψές Γαλλιδούλες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΣΚΟΛ| ΦΟΥΛΑΡΙ| ΜΑΝΤΗΛΙ| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ TRICKS| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ
MORE FOR YOU