Το παντελόνι και τα παπούτσια που φοράμε στη βροχή

Αντιμετωπίζουμε τον βροχερό καιρό με στιλ.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Οι βροχές ξεκίνησαν και πάλι αλλά δεν μας πτοούν καθόλου, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του στιλ  - γιατί την διάθεσή μας όσο να 'ναι την επηρεάζουν κάπως. Σήμερα λοιπόν που ο βροχερός καιρός συνεχίζεται, καλό είναι να ποντάρετε στο σωστό κομμάτι που ούτε θα βραχεί περπατώντας ούτε θα σας αφήσει να κρυώσετε.

Ένα παντελόνι με cropped τελείωμα μαζί με ένα ζευγάρι booties με άνετο τακούνι είναι η ιδανική επιλογή για τις βροχερές μέρες.

Επειδή λοιπόν το σκηνικό είναι αρκετά βροχερό και μια νεροποντή είναι καθημερινό ενδεχόμενο, καλό είναι όταν φεύγουμε από το σπίτι να έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καλύτερα μια ξαφνική καταιγίδα.

Τι φοράμε και τι αποφεύγουμε τις βροχερές μέρες

Το πρώτο είναι ένα παντελόνι με cropped τελείωμα. Και αυτό γιατί έτσι θα αποφύγετε να βραχεί αφού δεν θα «σέρνεται» στο έδαφος και στα νερά. Αν φυσικά δεν έχετε ένα τέτοιο σχέδιο στη ντουλάπα σας, μπορείτε πάντα απλώς να γυρίσετε τα ρεβέρ του.

9 photos

Το δεύτερο είναι τα σωστά παπούτσια, τα οποία δεν είναι άλλα από ένα ζευγάρι booties, ιδανικά με tracksole που είναι πολύ πιο ανθεκτική και σταθερή στη βροχή. Διαφορετικά, οποιοδήποτε ζευγάρι με block heels θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα πολύ φλατ παπούτσια ή τα sneakers, αφού αυτά «μαζεύουν» νερό πιο εύκολα και μπορεί να σας κάνουν να κρυώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΒΡΟΧΗ| CROPPED ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ| BLOCK HEELS
MORE FOR YOU