Γιατί όλες κάνουν αυτό το trick με τη μπλούζα τους;

Η ώρα για το πιο stylish top φτάνει. Μέχρι τότε δείτε τι κάνουμε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Ξέρετε τι μου αρέσει στη μόδα; Το ότι ακόμη κι αν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που ακόμα δεν έχει έρθει η εποχή του, μπορούμε εύκολα να το δημιουργήσουμε μόνες μας.  

Τα off the shoulders tops για παράδειγμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μάλλον τα κορίτσια εκεί έξω ανυπομονούν να έρθει η εποχή που θα μπορούμε και πάλι να τα φοράμε, διαφορετικά δεν εξηγείται το ότι όλες προσπαθούν να τα δημιουργήσουν μόνες τους με πιο χειμωνιάτικα κομμάτια. Και δεν τις αδικούμε, αφού πρόκειται όντως για ένα στιλ μπλούζας που κολακεύει και αναδεικνύει υπέροχα το επάνω μέρος του σώματος - δείτε τη gallery και θα καταλάβετε. 

6 photos

Μπορεί βέβαια το συγκεκριμένο στιλ να θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει ή απλά να μη σας αρέσει, αλλά και για αυτή την περίπτωση υπάρχει λύση αφού υπάρχει μια εξίσου ωραία εναλλακτική που μπορείτε να δοκιμάσετε.

6 photos

Πρόκειται για ένα trend που κινείται σε παρόμοια λογική και θέλει να φοράμε τα πανωφόρια μας με ριγμένους ώμους. Το είδαμε πολύ στα φετινά fashion weeks αυτό, επομένως προτείνω να το δοκιμάσετε όσο ο καιρός ακόμα μας επιτρέπει να φοράμε jackets και ελαφριά παλτό

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


MORE FOR YOU