Σήμερα φοράμε το χρώμα που μας κάνει πιο γοητευτικές

Και είναι αποδεδειγμένα ελκυστικό για το αντίθετο φύλο.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Συνήθως λέμε ότι υπάρχουν ορισμένα χρώματα που ταιριάζουν στην καθεμία μας, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας αλλά και το χρώμα των μαλλιών μας. Και ενώ αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα και μάλιστα δεν πρόκειται για το κλασικό μαύρο αλλά για  το κόκκινο.

Πόσα και πόσα δεν έχουμε γράψει φέτος για αυτό το χρώμα... Αυτή τη φλογερή απόχρωση που όπως έχει αποδείξει και επιστήμη είναι ό,τι πιο ελκυστικό στα μάτια του αντίθετου φύλου και η οποία μπορεί να αναβαθμίσει τα σύνολά μας και να δώσει μια νότα ζωντάνιας και σαγήνης στα looks μας, είτε σε μικρό βαθμό είτε σε μεγαλύτερο.

Αν το καλοσκεφτείτε, ενώ αρχικά μπορεί να θεωρείται κάπως τολμηρό για τα πρωινά μας σύνολα, αν φορεθεί σωστά και σε μία λογική δόση, είναι το κλειδί για να πάμε τα outfits μας σε άλλο επίπεδο.

9 photos

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε ορισμένες προτάσεις ως προς το πώς να το εντάξετε στα looks σας, είτε επιλέγοντας ρούχα σε αυτή την απόχρωση είτε βάζοντας πιο μικρές πινελιές από αυτό το χρώμα, που όμως είναι αρκετές για να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

5 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές

10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΘΗΛΥΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU