Το παντελόνι που θα σας φτιάξει τη μέρα

Αλλάξτε του παπούτσια και θα γίνει ιδανικό και για το βράδυ.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Τι χρειάζεται το Friday look μας για να δείξει άψογο; Δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να είναι άνετο και πρακτικό και το δεύτερο, να αποπνέει θηλυκότητα και γοητεία.

Και το κομμάτι κλειδί για να πετύχουμε κάτι τέτοιο δεν είναι το τζιν παντελόνι, όπως θα περίμενε κανείς αλλά... η φόρμα μας. Το ρούχο δηλαδή που πλέον έχει βγει από τους τέσσερις τοίχους του γυμναστηρίου και έχει μπει για τα καλά στα καθημερινά μας σύνολα, ακόμα και για τη δουλειά.

Και φυσικά, αν προβληματίζεστε σχετικά με το πώς θα μπορούσε να φορεθεί ένα τέτοιο παντελόνι στο γραφείο ή στη βραδινή έξοδο μετά από αυτό. η λύση υπάρχει και την έχουμε ξαναπεί.

Ας δοκιμάσουμε το trend που διχάζει τον κόσμο της μόδας

9 photos

Πρόκειται για το trend που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια και συνδυάζει το αθλητικό αυτό παντελόνι με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ο ορισμός δηλαδή της έννοιας του athleisure αλλά και μια πρακτική λύση για να συνδυάσετε την θηλυκότητα με το στοιχείο της άνεσης. Επομένως ή φορέστε τα μαζί από το πρωί ή απλά φροντίστε να έχετε ένα ζευγάρι high heels μαζί σας ή στο αυτοκίνητο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΟΡΜΑ| ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ATHLEISURE| ΦΟΡΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
MORE FOR YOU