Δύο ινσταγκραμικά tips για το Κυριακάτικο ντύσιμό μας

Οι δύο κινήσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Σήμερα που είναι και Κυριακή, αξίζει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο look μας, όχι φορώντας κάτι ιδιαίτερο ή εκκεντρικό αλλά μέσα από δύο μικρές κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν ολη την εμφάνισή μας.

 

Η πρώτη είναι η πιο απλή και έχει να κάνει με ένα αξεσουάρ που όλες φοράμε σχεδόν καθημερινά, δηλαδή είτε ένα βραχιόλι είτε το ρολόι μας. Σήμερα σας προτείνω να ακολουθήσετε το αγαπημένο μου tip και να το φορέσετε επάνω από το μανίκι σας, τόσο για να δώσετε ένα πρωτότυπο twist όσο και για να το κάνετε να αναδειχτεί πολύ πιο εύκολα.

Gallery: Πώς μπορείτε να κάνετε layering με το ρολόι σας

6 photos

Η δεύτερη κίνηση που σας προτείνω είναι να επιλέξετε ankle boots - καλύτερα με block heels για να είστε safe με τον βροχερό καιρό, φορώντας από μέσα ένα ζευγάρι καλτσάκια τα οποία θα τα αφήσετε να φαίνονται από μέσα. Ειδικά αν είναι κάποιο πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, για παράδειγμα απλι δαντέλα ή ακόμη και διχτυωτά, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο stylish.

Gallery: Τα καλτσάκια γίνονται το πιο stylish αξεσουάρ

12 photos

Have a nice Sunday!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SUNDAY LOOK| ΡΟΛΟΙ| ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ| LAYERING| ΜΠΟΤΑΚΙΑ
MORE FOR YOU