Ξεκινάμε την εβδομάδα με το πιο αγαπημένο fashion trick

Έφτασε η εποχή για τα πρώτα ανοιξιάτικα styling tricks!

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Για τον πιο cool τρόπο να φοράμε το jacket μας έχουμε μιλήσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, αφού δεν γίνεται να αγνοήσουμε την τάση που δείχνει να επικρατεί στο street style.

Είναι αυτός ο πιο cool τρόπος να φοράμε το jacket μας;

Δεν υπάρχει fashion lover που να μην έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά να κυκλοφορήσει με το πανωφόρι της ριγμένο στους ώμους αντί να το φοράει κανονικά, κάτι που και εγώ έχω παρατηρήσει πολλάκις (και έχω επιχειρήσει κιόλας), πάντα όμως είχα μια απορία σχετικά με το πόσο κολακευτικό θα δείχνει σε συνδυασμό με την τσάντα μας.

9 photos

Γιατί καλό το στιλ και οι bloggers που βλέπουμε να ποζάρουν ανέμελα χωρίς να κρατάνε τίποτα στα χέρια τους, η αλήθεια είναι όμως ότι εμείς στην καθημερινότητά μας έχουμε και μια τσάντα να κουβαλήσουμε.

Θυμηθείτε εδώ ποια πανωφόρια ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο

Ο πιο εύκολος (και αναμενόμενος) τρόπος για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο δεν είναι παρά να κρεμάσουμε την τσάντα μας στον ώμο μέσα από το jacket ή το παλτό μας. Έτσι και δεν θα προσθέτει όγκο και θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσουμε αυτό το στιλ. Ξέρω, είναι μία σχεδόν αυτονόητη και αρκετά μικρή λεπτομέρεια, σε περίπτωση όμως που δεν το είχατε δοκιμάσει ως τώρα, θα καταλάβετε εύκολα πόση διαφορά θα κάνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SPRING LOOKS| STREET STYLE| JACKET| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ TRICKS| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ| JACKET ΡΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ
MORE FOR YOU