Ένα εντυπωσιακό trick που μπορείτε να κάνετε σήμερα

Δεν είναι μόνο μια λύση για το κρύο, είναι και το πιο cool layering.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Τα στιλιστικά κόλπα και tricks που μπορεί κανείς να αντιγράψει από εικόνες του διεθνούς street style είναι πολλά και πάντα υπάρψουν μερικά που μας τραβάνε την προροχή και μας κάνουν να απορούμε πώς δεν τα είχαμε σκεφτεί νωρίτερα.

Ένα ωραίο παράδειγμα είναι η συγκεκριμένη γυναίκα στη φωτογραφία παρακάτω, η οποία επέλεξε να δέσει χιαστί ένα πουλοβεράκι επάνω από το φόρεμά της, δημιουργώντας ένα περίεργο αλλά λειτουργικό θα έλεγε κανείς, styling. Και είχε μαζί της ένα έξτρα τοπ δηλαδή και δεν χρειαζόταν να το κρατάει στο χέρι. Αυτό είναι και το fashion trick που σας προτείνω να κάνετε σήμερα.

Ο πρώτος είναι ότι πρόκειται για ένα trick που ναι μεν το έχουμε ξαναδεί όμως πρόσφατα κάτι παρόμοιο έκανε και η Olivia Palermo (και όλες αγαπάμε την Olivia Palermo) και ο δεύτερος είναι ότι εάν οι προβλέψεις για αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο είναι σωστές, ένα έξτρα τοπ σίγουρα θα το χρειαστούμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΟΥΛΟΒΕΡ| OLIVIA PALERMO| LAYERING| ΚΡΥΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
MORE FOR YOU