Το σωστό παντελόνι για σήμερα που ο καιρός είναι απρόβλεπτος

Και η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξουμε για να το φορέσουμε σωστά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Τα ψηλόμεσα παντελόνια έχουν πάψει πλέον να μας φοβίζουν, από την άποψη πως δεν χρειάζεται να έχουμε πόδια μοντέλου για να μπορέσουμε να τα υποστηρίξουμε. Επίσης, είναι μια ιδανική επιλογή για τις μέρες που ο καιρός είναι κάπως αβέβαιος, μιας και καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς και δεν μας επηρεάζει το κρύο.

 

Αρκεί να ξέρουμε μερικά μικρά tricks που θα μας κάνουν να δείχνουμε ωραίες και άνετες φορώντας τα - μιλάω κυρίως για τα παντελόνια, αφού οι ψηλόμεσες φούστες είναι πολύ πιο εύκολο να δείξουν κολακευτικές. 

Όσον αφορά τα high waisted παντελόνια λοιπόν, τα σημεία-κλειδιά που πρέπει να προσέξουμε είναι δύο. Αρχικά, αν είναι δυνατόν, καλό είναι να τα συνδυάζουμε έστω με ένα υποτυπώδες τακούνι, αφού τα εντελώς flat παπούτσια μπορεί να μη μας βοηθήσουν να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Style guide: Πώς θα φορέσουμε σωστά το ψηλόμεσο τζιν

9 photos

Το δεύτερο, είναι να τα συνδυάζουμε με tops που διαθέτουν cropped γραμμή, ώστε να μην "σκεπάζουν" το σημείο που ξεκινάει το ψηλόμεσο παντελόνι μας. Διαφορετικά θα κάνουμε τα πόδια και τον κορμό μας να δείχνουν δυσανάλογα μεταξύ τους και ακόμα και ύψος μοντέλου να έχουμε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κολακευτικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| HIGH WAISTED ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
MORE FOR YOU