Ακόμα και το τζιν μας θα δείξει υπέροχο με αυτό το κόλπο

Το γρήγορο trick που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Νομίζω πως κάθε μλερα αξίζει να προσπαθούμε βάζουμε ένα effort παραπάνω στο ντύσιμό μας - όχι απαραίτητα να κάνουμε κάτι χρονοβόρο, απλώς να βάλουμε το σωστό twist που θα το απογειώσει. Και για σήμερα έχω να σας προτείνω κάτι πολύ απλό: Just go red!

Μία μικρή προσθήκη κόκκινου χρώματος μπορεί να έχει μεγάλο impact στο look σας, ενώ αν το επιλέξετε σε ακόμα μεγαλύτερη δόση, τότε αυτόματα η εμφάνισή σας μετατρέπεται σε statement. Θα είναι μια κόκκινη τσάντα και ένα πανωφόρι; Θα είναι ένα τοπ σε κόκκινο χρώμα; Εσείς αποφασίζετε.

Αυτό το παντελόνι θα φοράνε όλες την Άνοιξη αντί για το κλασικό τζιν

12 photos

Όπως είπαμε προ ημερών άλλωστε, το τζιν παντελόνι δεν πρόκειται να το αποχωριστούμε τώρα την άνοιξη και μάλιστα, αν θέλετε να είστε ακόμα περισσότερο μέσα στις τάσεις, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery το τζιν που είπαμε πρόσφατα ότι έχει αρχίσει να κατακλύζει το street style και πρόκειται να φορεθεί αντί για τα κλασικά denim παντελόνια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
MORE FOR YOU