Με αυτό το χρώμα θα δείχνουμε μαυρισμένες και την άνοιξη

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι για να πάρουμε λίγο χρώμα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Σύμφωνες, το καλοκαίρι είναι ακόμη λίγους μήνες μακριά και μέχρι τότε όχι μόνο ηλιοκαμένες δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε αλλά μάλλον είμαστε και το ίδιο «άχρωμες» που ήμασταν καιτον χειμώνα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το «κλέψουμε», επιστρατεύοντας για το ντύσιμό μας αποχρώσεις που θα δώσουν την εντύπωση ότι το δέρμα μας έχει αρχίσει να παίρνει λίγο χρώμα από τον ήλιο.

Η πιο κλασική και εύκολη επιλογή λοιπόν για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν είναι άλλη από τα ρούχα σε σκούρο ροζ, το λεγόμενο dirty ή dusty pink, το οποίο δεν κάνει μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα μας ώστε να τονίζει το πόσο ανοιχτή είναι αλλά δεν είναι και εντελώς άχρωμο, ώστε να μας δίνει ένα «χλιαρό αποτέλεσμα.

Gallery: Θυμηθείτε πώς μπορείτε να φορέσετε το ροζ χρώμα τώρα την άνοιξη

12 photos

Για να κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον ένα ντύσιμο με αυτό το χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε κοσμήματα σε χρυσαφί απόχρωση, μιας και αυτά τα δύο χρώματα ταιριάζουν εξαιρετικά μεταξύ τους και αποπνέουν ένα ρουστίκ και classy στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ| DUSTY PINK| DIRTY PINK
MORE FOR YOU