3 παντελόνια αν δεν θέλετε να φορέσετε τζιν

Εναλλακτικές επιλογές για τώρα που ξεκινάει η ζέστη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Όσο κι αν μας παιδεύει ο καιρός με συννεφιά και ξαφνικές ψύχρες, η ζέστη και οι μέρες που θα καίει ο ήλιος είναι κοντά - βασικά έχουν ξεκινήσει ήδη. Και σίγουρα όλες μας έχουμε ήδη νιώσει αυτή τη δυσφορία που μας προκαλούν τα αγαπημένα μας skinny jeans με τέτοιο καιρό, αφού είναι το παντελόνι που δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου σε αυτή τη σεζόν.

Μικρό το κακό όμως, γιατί υπάρχουν τρεις εναλλακτικές που είναι το ίδιο μοδάτες και θα σας δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ.

CULOTTESCULOTTES. Τα παντελόνια σε αυτό το στιλ είναι όσο φαρδιά πρέπει και όσο εντυπωσιακά χρειάζεται, ανάλογα και με τι θα τα φορέσουμε.

5 photos

 

HAREM PANTS

HAREM PANTS. Τα σαλβάρια είναι η πιο αέρινη και δροσερή εκδοχή των καλοκαιρινών παντελονιών και δίνουν απίστευτο στιλ ανάλογα με το μοτίβο και το χρώμα τους.

12 photos

 

CROPPED JEANS

CROPPED JEANS. Η πιο κοντινή εναλλακτική σε σχέση με το κλασικό τζιν, γίνεται μια πρώτης τάξεως επιλογή αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο denim υλικό.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ| HAREM PANTS| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| CULOTTES
MORE FOR YOU