Το καλοκαιρινό trend που μπορούμε να φορέσουμε σήμερα

Θέλετε όλα τα βλέμματα επάνω σας; Εύκολο.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Ακόμα δεν έχουμε αρχίσει τα πολύ έντονα χρώματα στα ρούχα μας, μιας και οι περισσότερες περιμένουμε να πλησιάσουμε λίγο στο καλοκαίρι για να τα φορέσουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βάλουμε έστω μια μικρή έντονη πινελιά.
 

Και αν δεν θέλουμε να το κάνουμε με το outfit μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν τα αξεσουάρ.

Τα σκουλαρίκια που φοράνε όλες τώρα που έρχεται η Άνοιξη

9 photos

Συγκεκριμένα, κάτι που μπορείτε να επιστρατεύσετε ώστε και να δώσετε ένα colour twist στο look σας αλλά και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονη απόχρωση που θα φέρει κάτι από καλοκαίρι στο στιλ σας αλλά συνδυασμένο με πιο basic σύνολα δεν θα δείχνει τόσο παράταιρο.

6 photos

Αν πάλι δεν είστε αυτής της λογικής και προτιμάτε τα πιο διακριτικά κοσμήματα, ιδανικά για αυτή την εποχή είναι τα all time classic hoops, δηλαδή οι χρυσοί κρίκοι. Ό,τι πιο κομψό και chic μπορείτε να προσθέσετε σε ένα ντύσιμο για να το κάνετε από καθημερινό λίγο πιο elegant.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ| ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ| ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΡΙΚΟΙ| ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ
MORE FOR YOU