Το κομμάτι που θα φοράμε συνέχεια από τώρα και στο εξής

Μπορούμε να το ορίσουμε και ως το πασπαρτού κομμάτι της άνοιξης.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Ακόμα και τα basics που έχουμε στη ντουλάπα μας χρειάζονται μία μικρή ανανέωση κάθε φορά που αλλάζει η σεζόν. Έτσι, ενώ τον χειμώνα μπορεί να επιλέγαμε κυρίως σκούρα ή εντελώς μαύρα T-shirts και το καλοκαίρι να μην αποχωριζόμαστε τα κλασικά λευκά, τώρα την άνοιξη αξίζει να δείξουμε λίγη αγάπη και στα γκρι T-shirts που ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα.

9 photos

Από τη μία μπορούμε να το φορέσουμε απλά με ένα τζιν παντελόνι ή μια φούστα, δημιουργώντας τον πιο basic αλλά stylish συνδυασμό, είτε να το συνδυάσουμε με statement κοσμήματα και αξεσουάρ όπως φουλάρια και μαντήλια, ακόμη και με άλλα tops, κάνοντας το πιο "ψαγμένο" layering.

Το καρό γκρι σακάκι πρωταγωνιστεί στα spring looks

15 photos

Μάλιστα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το ντύσιμό σας λίγο πιο chic, αλλά να παραμένει και casual, μη διστάσετε να φορέσετε το γκρι T-shirt σας με ένα κομμάτι που έχουμε δει να το φοράνε όλες τώρα την άνοιξη και που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σύνολο λίγο πιο smart - μιλάω για το καρό γκρι σακάκι. Αυτά τα δύο σε συν΄δυασμό με ένα ψηλόμεσο τζιν, είναι ίσως ό,τι πιο ωραίο μπορείτε να επιλέξετε αυτή την περίοδο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΙΛ| ΓΚΡΙ T-SHIRT| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ| GREY T-SHIRT
MORE FOR YOU