Τα παπούτσια που δεν ταιριάζουν καθόλου με τα μακριά τζιν

Αν θέλετε να τα συνδυάσετε, καλύτερα να επιλέξετε cropped jeans.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ακόμη κι αν φοράμε λίγο πιο πασπαρτού και μακρυμάνικα ρούχα αυτή την εποχή, πολλές έχουμε ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούμε με λίγο πιο ανοιχτά παπούτσια από κάτω.

Τα καλοκαιρινά πέδιλα έχουν κάνει πλέον την εμφάνισή τους και γίνονται μια sexy πινελιά για τα daily looks μας, υπάρχει όμως ένα στιλ παντελονιού με το οποίο δεν ταιριάζουν καθόλου και δεν είναι άλλο από τα πολύ μακριά τζιν ή τα τζιν με καμπάνα στο τελείωμα.

Και ο λόγος είναι το πολύ απλό γεγονός πως όταν ένα πολύ μακρύ τζιν σκεπάζει τα πόδια μας ενώ φοράμε πέδιλα, έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο οι άκρες των δαχτύλων και σε συνδυασμό με όλο αυτό το ύφασμα από πάνω, δεν είναι ό,τι πιο καλαίσθητο.

Διαβάστε ακόμα: Η chic λύση αν δεν σας αρέσει η τάση με τα λευκά παπούτσια

15 photos

Αν λοιπόν έχετε ξεκινήσει να φοράτε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά πέδιλα που είναι ανοιχτά μπροστά, προτιμήστε να τα συνδυάζετε με λίγο πιο cropped παντελόνια ή έστω με τζιν που τους έχετε γυρίσει τα ρεβέρ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΕΔΙΛΑ
MORE FOR YOU