Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέχουμε όταν φοράμε off the shoulders μπλούζες

Τα strapless είναι θηλυκά και sexy αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θηλυκά και sexy είναι τα φορέματα και οι μπλούζες σε στιλ off the shoulders και δεν είναι τυχαίο που τα βλέπουμε να φοριούνται με τέτοια λατρεία τις τελευταίες σεζόν.

Ιδανικά για την περίοδο της άνοιξης και λίγο πριν το καλοκαίρι, αναδεικνύουν πολύ όμορφα το σημείο των ώμων και γίνονται μια πολύ girly επιλογή για τα looks μας, είτε τα προορίζουμε για πρωινό ντύσιμο είτε για πιο βραδινό. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ρούχα όμως, υπάρχει μια λεπτομέρεια που πρέπει να έχουμε κατά νου, εάν θέλουμε να τα φοράμε με τον πιο chic τρόπο, ειδικά το πρωί.

Ταιριάζουμε τα πιο ωραία κοσμήματα με off the shoulders tops

9 photos

Ποια είναι αυτή; Το να προσθέτουμε ένα ωραίο κόσμημα ή ένα φουλάρι στον λαιμό, ώστε το σημείο αυτό να μη δείχνει πολύ «γυμνό». Είναι κάτι που ίσως δεν σας φαίνεται και τόσο σημαντικό αλλά εάν πρόκειται για morning look θα δείτε ότι θα κάνει το αποτέλεσμα λίγο πιο safe και κατάλληλο για την ώρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΣΜΗΜΑ| ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ| OFF THE SHOULDERS TOP| OFF THE SHOULDERS| OFF THE SHOULDER TOPS| ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ
MORE FOR YOU