3 τρόποι για να αναδείξετε περισσότερο το τζιν σας

Πώς θα απογειώσετε το πιο απλό κομμάτι της ντουλάπας σας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Το τζιν ανήκει στα πιο κλασικά και πολυφορεμένα κομμάτια, καλό είναι κάθε φορά να ψάχνουμε πώς θα γίνει να το αναδείξουμε ακόμα περισσότερο. Και σήμερα σας έχω τρεις προτάσεις.

Πρώτον, έχουμε το τοπ που μπορείτε να φορέσετε με το τζιν σας και που χαρίζει τον πιο ωραίο ανοιξιάτικο συνδυασμό. ΜΙλάω για οτιδήποτε με βολάν, κομμάτια που μαζί με τα denim pants δημιουργούν το πιο ρομαντικό look.

15 photos

Δεύτερον, αντί για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που είναι μεν ό,τι πιο άνετο αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο θηλυκές επιλογές, συνδυάστε το τζιν σας με ένα ζευγάρι δίχρωμα mules, τα απόλυτα παπούτσια για φέτος που τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού.

15 photos

Τρίτον και τελευταίο, μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν δεν διαθέτουμε αναλογίες μοντέλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, ένα τζιν παντελόνι μπορεί να μας βοηθήσει εύκολα σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα ψηλόμεσο σχέδιο, (θα κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά) και να ολοκληρώσουμε με ένα πιο μακρύ σακάκι ή cardigan από πάνω ώστε να καλύψουμε το σημείο της περιφέρειας, εάν μας προβληματίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: DENIM ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
MORE FOR YOU