Η τσάντα που ταιριάζει στο Friday look μας

Ποιο κομμάτι μπορούμε να κρατήσουμε και στη δουλειά και στην έξοδο;

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Οι περισσότερες σήμερα σκοπεύουμε να πάμε μια βόλτα μετά τη δουλειά μιας και η πολυπόθητη Παρασκευή έφτασε επιτέλους και μια after office έξοδος επιβάλλεται! Και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα θέλω να σας προτείνω ένα πρακτικό tip που θα καλύπτει και το office look μας και το look για πιο βραδινές εξόδους.

Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

9 photos

Επέλεξα να κάνω focus στην τσάντα λοιπόν και να σας πω ότι το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να απαρνηθείτε τη μεγάλη office bag που χωράει τα πάντα και μπορεί να κρατάτε καθημερινά και να επιλέξετε ένα πιο μικρό αλλά εξίσου πρακτικό σχέδιο.

Μία στρογγυλή τσάντα ώμου ή μία τσάντα από bamboo σε στιλ καλαθιού, δύο σχέδια δηλαδή που βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος, είναι ιδανικά για να χωρέσετε σήμερα απαραίτητα για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα – θα πρέπει απλά να φανείτε λίγο πιο μίνιμαλ σε αυτά που θα πάρετε μαζί σας αλλά όταν το βράδυ δεν θα έχετε να κουβαλάτε μία τεράστια τσάντα, θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΣΑΝΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| FRIDAY LOOK| BAMBOO BAG| BASKET BAG
MORE FOR YOU