Το κόλπο που κάνει τις μπλούζες μας πιο δροσερές

Νομίζω ότι μας χρειάζεται αρκετά αυτές τις μέρες.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σταθερά και η ανάγκη για ρούχα που θα μας κρατάνε δροσερές γίνεται όλο και πιο μεγάλη, ειδικά για όσες από εμάς χρειάζεται να βγαίνουμε πρωί από το σπίτι και να τρέχουμε σε διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις. 

Διότι όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να δείχνουμε effortless ενώ ταυτόχρονα ιδρώνουμε από τη ζέστη. Σήμερα σκέφτηκα όμως κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε, γιατί όσες φορές το έχω επιχειρήσει έχει δουλέψει.

Το πολύ απλό κόλπο του να βάλετε τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σας είναι το μυστικό. Και επειδή ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο, αφού κάτι τέτοιο μάλλον νομίζετε ότι θα σας κάνει να ζεσταίνεστε περισσότερο, το κόλπο είναι να την τραβήξετε λίγο προς τα έξω ώστε να κάνει κάτι σαν "φουφούλα", να μην είναι δηλαδή κολλητή επάνω στο σώμα. Θα δείτε ότι αμέσως θα γίνει αρκετά πιο δροσερή αφού δεν θα σας ακουμπάει το ίδιο με το να τη φορούσατε κανονικά, ριχτή. 

Τα σωστά ρούχα για να δείχνουμε κομψές στη ζέστη

15 photos

Ακόμη και αν δεν τα επιλέξετε όμως, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε ρούχα παρόμοιας λογικής, με loose γραμμές δηλαδή, τα οποία όπως έχουμε ξαναπεί είναι εκείνα που θα σας σώσουν τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και ψάχνετε τρόπο να δείχνετε stylish χωρίς να υποφέρετε από τη ζέστη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ LOOKS| LOOSE ΓΡΑΜΜΕΣ| ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΤΥΣΙΜΟ| ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
MORE FOR YOU