Το μυστικό για να δείχνουμε chic όταν φοράμε ριγέ

Είναι πιο απλό από όσο φαντάζεστε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Καλοκαίρι και ρίγες πάνε μαζί, δημιουργώντας τα πιο ανάλαφρα, relaxed και ρετρό σύνολα, είτε προορίζονται για την πόλη είτε για τις διακοπές. Ακόμα κι ένα τόσο κλασικό pattern όμως, το οποίο εκ πρώτης όψεως μοιάζει πολύ απλό να φορεθεί, έχει τα μυστικά του για να δείχνει ακόμα πιο chic και ένα από αυτά θα σας το αποκαλύψω παρακάτω.

Αυτό δεν είναι άλλο από το συνδυάζετε τα ριγέ σας κομμάτια με ρούχα που έχουν το ίδιο χρώμα με τις ρίγες σας. Αν δηλαδή φοράτε ένα ρούχο με λευκή ρίγα, μπορείτε να το ταιριάξετε με ένα λευκό παντελόνι. Αν κρατάτε μία τσάντα με κόκκινες ρίγες, συνδυάστε τη με ένα top σε αντίστοιχο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει μία ισορροπία στο συνολικό αποτέλεσμα και δεν θα δείχνει πολύ φορτωμένο.

Τα 5 prints που μας δείχνουν πάντα καλοντυμένες

21 photos

Αν πάλι δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα οι ρίγες αλλά θέλετε να βάλετε λίγη ποικιλία στο look σας, μην ξεχνάτε ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορείτε να το πετύχετε και με κάποιο άλλο παραπλήσιο print, μιας και τα patterns που μπορούμε να εντάξουμε στα outfits μας είναι πολλά και έχει το καθένα τη δική του χάρη, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω photo gallery.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΡΙΓΕΣ| STRIPPED LOOK| ΡΙΓΕ PATTERN| STRIPPED PATTERN
MORE FOR YOU