Το παντελόνι που χαρίζει στιλ και μακριά πόδια

Αγαπάμε τέτοια πρακτικά και stylish κομμάτια.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Τον χειμώνα, όταν μας προβληματίζει κάποιο σημείο στη σιλουέτα μας, όλο και κάποιον τρόπο έχουμε να το κλέβουμε λίγο και να το κάνουμε να δείχνει πιο ωραίο. Το καλοκαίρι όμως τι γίνεται; 

Με όλα τα ρούχα να γίνονται πολύ πιο ελαφριά και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας να μένει ακάλυπτο, η πρόκληση για να καταφέρουμε αυτά τα tricks γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. 

Διαβάστε ακόμα:
Παντελόνια για τις μέρες που ζεσταινόμαστε με τζιν

Γι' αυτό και πρέπει να επιστρατεύουμε κομμάτια που και δροσερές θα μας κρατάνε, και θα καλύπτουν αυτά που θέλουμε και θα αναδεικνύουν τα πόδια ή τα χέρια μας, ανάλογα τι επιθυμούμε.

Συγκεκριμένα για τα πόδια, υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος παντελονιού που εκτός από τη σοφιστικέ και updated νότα που δίνει στο look μας, ταυτόχρονα κάνει και τα πόδια μας να δείχνουν πιο λεπτά.

5 photos

Πρόκειται για τα αγαπημένα παντελόνια τύπου culottes, τα οποία ακριβώς επειδή το τελείωμά τους είναι συνήθως cropped και flared, δημιουργούν την ψευδαίσθηση πιο λεπτών ποδιών. Φορέστε τα με εσπαντρίγιες ή πέδιλα με ελάχιστο τακούνι και θα δείτε πόσο λεπτεπίλεπτη θα δείχνει η σιλουέτα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: CULOTTES| ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ TRICKS| ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ
MORE FOR YOU