Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άντρες στο σπίτι μιας γυναίκας

Ίσως να είναι μην είναι αυτό που φαντάζεστε…

Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Το τι παρατηρούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες είναι μια μεγάλη ιστορία… Αλλά αυτό που είναι σίγουρο και μετά από πολλές επίσημες έρευνες, είναι ότι μόλις αντικρύσει ένα αρσενικό ένα θηλυκό κοιτά τα μάτια και το χαμόγελο, και μετά τα σωματικά προσόντα.

Εγώ όμως θα σας προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα σας πω, τι παρατηρούν οι άνδρες όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι της ερωτικής τους συντρόφου. Τα αρχικά ραντεβού, λένε, ότι είναι σημαντικά, για να βγάλει ο άνδρας και η γυναίκα τα πρώτα συμπεράσματα για την προσωπικότητα του άλλου. Κάποια στιγμή μετά το ραντεβού στο καφέ, το bar, το εστιατόριο, για περίπατο στο κέντρο της Αθήνας ή στην παραλία, έρχεται η στιγμή που τον καλείς στο σπίτι σου, συνήθως απρόοπτα. Μην αρκεστείς στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι χαλαροί και λίγο αδιάφοροι και επαναπαυτείς, γιατί ζήτω που καήκαμε (χιχι). Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και τους τρόπους σου, όταν έρθει η ώρα να δουν το σπίτι σου.το πέρνουν με «ακτίνες Χ», τα πάντα!

Όταν ένας άνδρας περνά το κατώφλι του σπιτιού σου, εσύ τον καθοδηγείς στον χώρο του καθιστικού και μετά γίνεται η ξενάγηση στους άλλους χώρους του σπιτιού. Τις πρώτες λεπτομέρειες που παρατηρούν εκείνοι είναι αν τα μαξιλάρια ή το ριχτάρι που μπορεί να έχεις στον καναπέ σου είναι τακτοποιημένα, αν μυρίζει όμορφα ο χώρος σου, το στιλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει (δες την στήλη μου sweet home, έχω αμέτρητες συμβουλές), αν στην κουζίνα έχεις άπλυτα πιάτα και το πιο σημαντικό αν το μπάνιο σου αστράφτει από καθαριότητα. Θα το πίστευες ποτέ ότι ένας άνδρας μπορεί να παρατηρήσει όλα αυτά; Και όμως τα παρατηρεί και με το παραπάνω.

Όποτε έχοντας υπόψη τις παραπάνω λεπτομέρειες, φρόντισε να έχεις το μπάνιο καθαρό και το σπίτι στον χρόνο που μπορείς τακτοποιημένο (δες το άρθρο μου για γρήγορα tips σιγυρίσματος εδώ), γιατί οι απρόοπτες επισκέψεις υπάρχουν πάντα. Πρώτα από όλα για να αισθάνεστε εσείς καλά και χαλαρές και αμέσως μετά για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του αγαπημένου σας!    Tags: ΣΠΙΤΙ| ΓΥΝΑΙΚΕΣ| ΑΝΔΡΕΣ| ΠΑΡΑΤΗΡΩ| ΕΠΙΣΚΕΨΗ| HOME TIPS
MORE FOR YOU