Πώς θα χωρέσει ένα γραφείο σε μικρό υπνοδωμάτιο

Κι όμως μπορεί να γίνει.

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιούσατε για γραφείο τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, αλλά αυτές οι «δύσκολες» μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το ότι το σπίτι σας είναι πολύ μικρό και δεν έχετε χώρο για γραφείο είναι μια δικαιολογία που δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά.

Ποιος σας είπε πως ένα γραφείο χρειάζεται τέσσερις τοίχους; Υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στο υπνοδωμάτιό σας -για την ακρίβεια- που μπορούν να χρησιμεύσουν ως γραφεία. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε για τι μιλάμε. 

Κάντε το κομοδίνο σας γραφείο

Ένα μικρό γραφείο δεξιά ή αριστερά του κρεβατιού σας μπορεί να χρησιμεύσει και ως κομοδίνο. Βάλτε το κομοδίνο που μπορεί να έχετε ήδη κάπου αλλού και τοποθετήστε ένα μικρό γραφείο στη θέση του. 

Κάντε ένα μέρος της ντουλάπας σας γραφείο 

Αν έχετε αρκετές ντουλάπες στο κατά τα άλλα μικρό σπίτι σας δεν έχετε παρά να κάνετε γραφείο ένα μικρό μέρος μιας εκ των ντουλαπών σας. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι πολύ εύκολο να βάλετε ράφια σε μια ντουλάπα και να την μετατρέψετε στον δικό σας προσωπικό, εργασιακό χώρο. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Gallery: Οι βιβλιοθήκες που λειτουργούν και ως γραφεία θα γίνουν η νέα σας αγάπη

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ| ΓΡΑΦΕΙΟ| ΜΙΚΡΟΣ ΧΩΡΟΣ| ΜΙΚΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ| HOME TIPS
MORE FOR YOU