Ο χρυσός κανόνας που ακολουθούν όσοι ξέρουν από διακόσμηση

Ποιο είναι το "μυστικό" των διακοσμητών;

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

O κανόνας διακόσμησης 60-30-10 είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στον χώρο της διακόσμησης. Ακολουθώντας τον μπορείτε να φέρετε ισορροπία στη διακόσμηση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας τη σωστή αναλογία χρωμάτων.

Το 60% αποτελεί το κυρίως χρώμα του δωματίου σας. Αυτό σημαίνει ότι η απόχρωση που θα επιλέξετε, θα είναι αυτή που θα βάψετε τους τοίχους σας και θα καλύψετε τις μεγαλύτερες επιφάνειες όπως χαλιά, καναπές και κουρτίνες.

Το 30% είναι το δευτερεύον χρώμα Δείτε πόσες επιφάνειες έχετε στην απόχρωση του 60% και βάλτε ακριβώς τις μισές για να πετύχετε το 30%. Με το δευτερεύον χρώμα θα καλύψετε μικρότερες επιφάνειες όπως έπιπλα, κρεβάτια, καρέκλες ή και κάποιο μικρότερο μέρος του τοίχου σας.

 

Το 10% είναι το χρώμα των τελευταίων πινελιών Αυτό σημαίνει μαξιλαράκια, πίνακες, φωτιστικά, διακοσμητικά και κεριά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: Πώς θα οργανώσουμε τα παπούτσια μας το φθινόπωρο

12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ| HOME TIPS
MORE FOR YOU