Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

Ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να βάλετε τις ταπετσαρίες στον χώρο σας.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Οι μοντέρνες ταπετσαρίες είναι μια από τις ιδανικότερες επιλογές για να μεταμορφώσετε στην κυριολεξία τους τοίχους σας. Τα χρώματα σε συνδυασμό με τα patterns δημιουργούν μια απίστευτη γκάμα σε σχέδια και έτσι έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε μια ταπετσαρία που ταιριάζει με την προσωπικότητα (τη δική σας και του σπιτιού σας) και την αισθητική σας.

Επειδή, ωστόσο, οι ταπετσαρίες είναι μια επένδυση – οικονομική και διακοσμητική – αρκετοί από εσάς ίσως να φοβάστε να δοκιμάσετε τολμηρά σχέδια και να περιορίζεστε στο «safe zone». Αυτό σημαίνει ότι δεν ρισκάρετε πολλά, αλλά δεν κερδίζετε και πολλά. Γι αυτό δεν πρέπει να φοβάστε τις τολμηρές επιλογές, απλώς να τις εντάξετε στη διακόσμησή σας με έξυπνους τρόπους. 

12 photos

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΟΙΧΟΣ| ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ| HOME TIPS
MORE FOR YOU