Ιδέες για Πασχαλινό art de la table που θα κλέψει την παράσταση

Εύκολες λύσεις για να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Τις ημέρες του Πάσχα συνήθως δύο είναι οι επιλογές: Ή να πάμε καλεσμένοι σε κάποιο φιλικό σπίτι ή να παίξουμε εμείς τον ρόλο της οικοδέσποινας και να υποδεχτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα για το απαραίτητο πασχαλινό τραπέζι. 

Για όσες από εμάς ισχύει η δεύτερη περίπτωση, σκοπός μας είναι να εντυπωσιάσουμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, κάτι που και εύκολο είναι και θα αφήσει την καλύτερη γεύση στους φίλους ή την οικογένειά μας.

Αφού λοιπόν είδαμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσουμε εύκολα αλλά εντυπωσιακά το σπίτι μας για τις ημέρες του Πάσχα, θέτοντας έτσι τη βάση για ένα εορταστικό concept, σειρά έχει το Πασχαλινό τραπέζι και το art de la table που θα τραβήξει την προσοχή. 

12 photos

Από μικρές λεπτομέρειες όπως μερικά ωραία ανοιξιάτικα λουλούδια ή κάποια αντικείμενα σε easter mood με λαγούς και άλλα πασχαλινά μοτίβα, δείτε στη gallery μερικούς ωραίους και εύκολους τρόπους για να βάλετε στο συγκεκριμένο mood τους καλεσμένους σας. 

8 photos

Και μην ξεχνάτε βέβαια τους πιο εύκολους DIY τρόπους για να κάνετε τα πασχαλινά σας αυγά να κλέψουν και εκείνα την παράσταση. Γιατί και αυτά έχουν τον δικό τους ρόλο τη συγκεκριμένη μέρα και θέλουμε βεβαίως να είναι και εκείνα ξεχωριστά και ιδιαίτερα

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| DIY
MORE FOR YOU