Οι πιο ωραίοι τρόποι να διακοσμήσετε έναν μεγάλο τοίχο

Ιδέες για να δώσετε ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι.

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Το ομολογούμε (μέχρι) κι εμείς: ένας μεγάλος τοίχος χωρίς παράθυρα μας δημιουργεί μια σχετική... διακοσμητική αμηχανία. Από σήμερα, όμως, βάζουμε τέλος στην αναγκαστική «δικτατορία» του τίποτα και σας παρουσιάζουμε 9 ιδέες για να διακοσμήσετε ένα μεγάλο τοίχο από άκρη σε άκρη!

Επιστροφή στο χρόνο Ένας μακρύς και χαμηλός μπουφές (τύπου κρεντένζα) είναι ιδανικός για να στολίσει και να «καλύψει» τα χιλιόμετρα του τοίχου σας και να χαρίσει στο χώρο σας vintage και 60s στιλ-το οποίο επιστρέφει δυναμικά φέτος στη διακόσμηση. Σε αυτόν, μπορείτε να προσθέσετε φωτιστικά, κηροπήγια, κάδρα, αφίσες και φωτογραφίες για να χαρίσετε όγκο και στιλ στο χώρο.

Ταπετσέρη, ταπετσέρη Μια όμορφη εμπριμέ ταπετσαρία όχι μόνο θα καλύψει με επιτυχία τον τοίχο σας αλλά θα δημιουργήσει ένα δραματικό και εντυπωσιακό φόντο για το χώρο σας. Επιλέξτε αυτό το διακοσμητικό μονοπάτι για το καθιστικό, το γραφείο και το καθιστικό σας!

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

12 photos

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΟΙΧΟΣ| ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ| HOME TIPS
MORE FOR YOU