Κουζίνα σε ενοίκιο: Ανανεώστε τη με ελάχιστο budget

Πάρτε ιδέες για να δώσετε άλλο στιλ σε αυτό το δωμάτιο.

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017 Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

O Kevin O'Gara είναι ένας νεαρός blogger που αποφάσισε να αλλάξει την κουζίνα του ενοικιαζόμενου σπιτιού του. Ο Kevin έκανε μερικές μικρές αλλαγές που μεταμόρφωσαν τελείως το χώρο.

Το πριν Αρχικά η κουζίνα ήταν βαμμένη σε ένα λευκό χρώμα που με τον καιρό είχε ξεθωριάσει. Η αλλαγή στο χρώμα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει ο Kevin. Τα ντουλάπια και οι πάγκοι ήταν από λευκό laminate, ένα υλικό που αναδεικνύει κάθε λεκέ και βρωμιά.

Ο Kevin έβαψε τα ντουλάπια σε παλ αποχρώσεις.

Το μετά Ο Kevin αποφάσισε αρχικά να αλλάξει το χρώμα της κουζίνας. Επέλεξε δύο αποχρώσεις του λευκού για να ανανεώσει το χρώμα, βάφοντας το πάνω μέρος των ντουλαπιών σε ένα σπασμένο λευκό, τους πάγκους γκρι και το κάτω μέρος των ντουλαπιών σε ένα απλό γκρι-μπλε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε ακόμα: Πώς να διακοσμήσετε τον νεροχύτη σας αν δεν έχει παράθυρο

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΥΖΙΝΑ| ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΩΡΟΥ| ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ| HOME TIPS| ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
MORE FOR YOU